Babord ha presentat la seva candidatura

 

Babord va presentar, aquest passat dissabte, les persones que conformaran la llista electoral de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig. En un acte celebrat a la plaça de l’Ajuntament es van fer la fotografia de l’equip que acompanyarà la cap de llista l’Elena López.

Segueixen treballant. De fet, conviden vilassarencs i vilassarenques a una gran jornada que celebraran el proper 15 d’abril i en la qual posaran la cultura en el focus del debat.

Es presenten sota un gran triangle. Un triangle amb el vèrtex de col·lectivitat, municipalisme i experiència. Agnès Salat, membre de Babord ha subratllat que aquests són els trets que els defineixen i que els diferencien. Ha explicat que els anys que porten a l’oposició els han permès conèixer com funciona l’administració pública.

Ja tenim la fotografia de la llista electoral. La guàrdia pretoriana de la cap de llista que compta amb el suport del col·lectiu. Salat destaca les capacitats de l’Elena López i la seva experiència en l’Administració Pública. Ha subratllat que l’Elena és molt experta en el funcionament de l’administració pública i amb idees claríssimes de com fer funcionar aquesta administració perquè estigui al servei de la ciutadania. L’acompanyaran en la llista, Maria Vinuesa, Carles Soler, Cris Ribas, Carlos Afonso, Ari Mendieta, Eudald Tenies, Concep Agustí , Luard Silvestre i Agnès Salat.

De moment, no han decidit l’ordre en què aniran. Sí, però, que ja tenen dibuixat les persones responsables de les àrees amb més influència política i pes socials. Tenen persones expertes en medi ambient, en cultura, en educació,  feminisme, cooperativisme i economia social i solidària.

I de cara al programa electoral de Babord, quatre eixos bàsics, quatre idees força: obrir l’Ajuntament per assolir, diuen, una administració més eficient; fer de la cultura l’eix vertebrador de Vilassar de Mar; vertebrar el territori per fer front a l’emergència climàtica i garantir els drets de tothom per aconseguir un municipi socialment just.

Es tracta de quatre idees força, han dit, que donen cabuda a com visibilitzen la transformació del poble. També ha recordat que hi ha idees transversals com el feminisme.

La propera cita de Babord serà el proper 15 d’abril, un dissabte en el qual volen posar la cultura, en tota la seva amplitud, en l’eix del debat.