Babord fa balanç del seu acte central de campanya

Debutava Babord, aquest dissabte passat, en el seu acte central de campanya, en un escenari inèdit per a aquesta formació política. S’estrenaven a la plaça Ventura Gassol, la plaça del davant de l’Aula de Música.Elena López, l’alcaldable, ha subratllat la gran afluència de vilassarencs i vilassarenques que hi va haver. Es va presentar la llista electoral. A continuació va haver-hi botifarrada popular i  finalment concert a càrrec del grup Fricandó Tropical, amb extra de salsa.

Amb moltíssima il·lusió, diu López, afronta Babord la recta final de campanya. Ha destacat la gran quantitat de missatges de suport  encoratjadors que reben, diu, de veïns i veïnes

Per a ella, la campanya electoral està anant molt bé. Ha remarcat que Babord sempre ha destacat per trepitjar el carrer, que coneixen molt Vilassar de Mar i que han tingut, tradicionalment, molta presència en el teixit associatiu del nostre poble.

La cap de llista de Babord reconeix haver rebut, amb aquest acte, una injecció de moral molt gran. De fet, explica López que van fer curt amb les botifarres que havien pensat per al sopar de germanor

També li hem preguntat si creu que el barri del Barato serà el fidel de la balança d’aquest diumenge. Ha dit que potser sí, però ha assenyalat que també potser són decisius La Xinesca i Pla de l’Avellà Babord avança que divendres a la tarda, darrer dia de campanya, faran l’acte de tancament a la Plaça del Círcol. L’acte consistirà en la II Arrossada Popular acte polític i sopar- i acabarà també amb concert.