Babord convoca a una nova marxa per un Vilassar ciclable i 100% accessible

Per un Vilassar ciclable i 100% accessible. Com cada darrer diumenge de mes, Babord prepara una marxa en bicicleta, patins, o a peu pels principals carrers del nostre municipi per reclamar que una altra mobilitat és possible. La cita, aquest diumenge a les 11 del matí a la Plaça del Barato.

La marxa organitzada per Babord, la segona en el que portem d’any, arrenca després del considerable èxit de convocatòria de la primera trobada, que es va fer el darrer diumenge de gener, en la qual els participats van comprovar l’estat de la mobilitat a Vilassar de Mar en bicicleta, patins o altres enginys sense motor.

Recorregut

Aquest diumenge, la marxa, amb el lema Per un Vilassar ciclable i 100% accessible, sortirà de la Plaça del Barato a les 11 del matí. El punt de la trobada és la Bressoleta de l’Avd Montevideo. La comitiva baixarà per Riera d’en Cintet, avd Eduard Ferrés, baixaran per Muralla, agafaran Mossèn Pere Ribot, Avd Montevideo, San Artur, Sant Genís, Montserrat i el carrer de Sant Joan abans de finalitzar el recorregut a la plaça de l’Ajuntament.

La voluntat de Babord és seguir celebrar aquestes marxes tots els darrers diumenges de mes