Avui s’estrena a tot l’estat la pel·lícula “Matar a Dios” produïda pel vilassarenc Norbert Llaràs

Si demà s’acabés el món, a quines dues persones salvaries? Avui s’estrena als cinemes de tota Espanya la pel.lícula Matar a Dios, produïda pel vilassarenc Norbert Llaràs. Es tracta d’un film que no deixarà indiferent ningú i que arriba a les sales amb la vitola d’haver aconseguit el Gran Premi del Públic del Festival de Sitges de 2017. Matar a Dios és una comèdia apocalíptica que es posa a l’alçada de les trapelleries cinematogràfiques dels germans Cohen. Acaba de ser nominada al Melies d’Argent (via Festival de Suècia) com a Millor Pel·lícula Europea de Cinema Fantàstic.

Una família es prepara per celebrar el Cap d’Any en una aïllada casa, situada al mig del bosc. En plena celebració apareix un rodamon. És un nan i assegura als qui sopen que és Déu. Els comunica que, quan es faci de dia, exterminarà l’espècie humana. Només, els assegura, se salvaran dues persones. I per si tot això no fos prou terrible, el nan els comunica que ells són els encarregats de decidir quines.

El productor vilassarenc Norbert Llaràs ha estat la persona encarregada de portar a les pantalles aquesta Matar a Dios. Ha aconseguit arreplegar els diners per a la producció sense un sol euro de diner públic. Llaràs, cofoi, celebra haver obtingut el Gran Premi del Públic del Festival de Sitges. És el que acostuma a fer més il.lusió ja que és el que atorga la gent. Matar a Dios, que a estones beu de les fonts de Buñuel i a estones menja dels germans Cohen, surt, com la gran majoria de les bones idees, d’un sopar i unes copes amb uns amics. Les vetllades acabaven revoltades quan algú plantejava a la taula que si la humanitat s’extingís i poguessis salvar dues persones, quines triaries?

Matar a Dios arriba als cinemes amb un munt de premis (11 dels més prestigiosos festivals internacionals de cinema fantàstic) i amb moltes expectatives creades. Humor negre, surrealisme i personatges caricaturitzats que toquen temes, sempre polèmics, com la família, el masclisme, el sexe, la religió… Film de qualitat marca del vilassarenc Norbert Llaràs, que avui ha passat pel “Parlant de tot“.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.