Obre l’oci nocturn i Bardemar alça la persiana

Ha arribat el, per a molts, enyorat 11 de febrer. Avui es restableix l’oci nocturn després de dos anys molt difícils per aquest sector. Això sí, mascareta obligatòria a l’interior dels locals. BardeMar és un dels locals que estan a punt d’obrir les seves portes.

I ja tenia ganes BardeMar d’obrir persiana. Sembla que allò de la llum al final del túnel ja és, avui, una realitat. Tot dependrà de què les coses vagin millor i de què tothom posi una mica de la seva part.

Dos anys d’obrir i tancar persiana, obrir i tancar persiana. En Bep Domínguez , el seu gerent, remarca que això comporta un enorme desgast tant econòmic, com anímic. Cada cop que ha de tornar a obrir són més despeses que si ho tingués obert i també més desgast. Han sigut dos anys molt difícils. En el cas de BardeMar han pogut mantenir-se gràcies a ajuts de proveïdors o del propietari del local, però el Bep entén que per a molts locals com el seu ha sigut impossible.

Això sí, mascareta obligatòria. En Bep Domínguez considera que és una restricció prou important i que tothom hauria d’estar una mica més conscienciat. S’ha d’anar sempre amb la mascareta posada excepte quan es beu i no es pot consumir a la pista de ball.

Moment per agrair la clientela que ja són més amics que clients de BardeMar. Agrair el suport que donen. Demana que la festa continuï però amb responsabilitat.

El xou ha de continuar, diu el gerent de BardeMar. Tenen més ganes que mai: ganes d’obrir, ganes de tornar a la festa, ganes de fer canvis i ganes que tot Vilassar (i tot el Maresme) s’ho passi bé. Els vells rockers no moren mai.

En Bep ens informa dels horaris: de moment obriran divendres, dissabtes i diumenges a partir de les onze de la nit. Un cop arranquin les sessions remember obriran també els diumenges a les tardes.

Bardemar segueix amb la seva oferta de festa. Això sí, incorporen una mica de reggaeton. Diumenge a la tarda, sessions remember (90’s i 80’s) que sempre són agraïdes.