Avui es posa marxa la temporada estiuenca de Vilassar Ràdio

Avui Vilassar Ràdio (98.1FM i http://rvdm.tvrmanager.com) ha posat en marxa la temporada d’estiu amb una graella que segueix la línia de continuïtat de temporades anteriors, en què la informació, l’entreteniment i la música tenen un paper destacat.

“La ràdio a la fresca” enceta una temporada més els matins d’estiu substituint el magazín “Parlant de tot”, que a partir del setembre presentarà diferents novetats.  La informació local i comarcal amb la “Crònica” s’emetrà en l’horari habitual a les 13 h, i en redifusió a les 16.30 h i a les 19 h. La tarda està marcada per la varietat amb programes, alguns d’ells ja clàssics de la graella estiuenca com ara “La taverna de l’irlandès”, “La ràdio mira el mar” o “Temps de concert”.

Cada tarda, a les 19.30 h, també arriben microespais, programes de curta durada amb diferents temàtiques com ara cuina, música, ficció, etc. Alguns d’aquests espais són producció d’altres emissores d’arreu del país, a través de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, ens del qual Vilassar Ràdio forma part. Aquesta tarda, el microespai estarà dedicat a la poesia.

Leave a Reply