Començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de mar i Maresme, repassarem l’agenda d’activitats previstes al nostre poble i les més destacades de la comarca, les notícies generals que arriben a la nostra redacció, el temps , notícies de la televisió, la comunicació, la tria de programes , la tria de pel·lícules, la música del record etc. amb tota l’informació de serveis invertirem els primers 60 minuts de la nostra edició. 
A les 11.00 em l’entrevista del dia rebem grup tribut als Beatles, els “The Nears Beatles“. Dos dels seus components , l’Albert Salabert i en Fernando Pedemonte, ens presenten la banda i el concert que faran dissabte 19 de febrer a les 22.00h a “La Trobada” de Vilassar de Dalt.
A les 12.00 amb Joana Hernández connectarem amb les pistes d’esquí catalanes, andorranes, i alguna de francesa, perquè ens expliquin l’estat de les pistes i la previsió per el cap de setmana.
A les 12.30, en Jaume i en Ferran, ens cuinaran en directe amb un càmping gas des de l’estudi de la ràdio. Avui comencem una serie de cinc receptes per fer diferents salses, de les més senzilles a les més sofisticades, tot plegat a l’espai “Avui que dinem?, cuina per ineptes”.
Amb la bona música tancarem l’edició d’aquest dijous.
Us esperem!!!!

Començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de mar i Maresme, repassarem l’agenda d’activitats previstes al nostre poble i les més destacades de la comarca, les notícies generals que arriben a la nostra redacció, el temps , notícies de la televisió, la comunicació, la tria de programes , la tria de pel·lícules, la música del record etc. amb tota l’informació de serveis invertirem els primers 60 minuts de la nostra edició. 
A les 11.00 em l’entrevista del dia rebem grup tribut als Beatles, els “The Nears Beatles“. Dos dels seus components , l’Albert Salabert i en Fernando Pedemonte, ens presenten la banda i el concert que faran dissabte 19 de febrer a les 22.00h a “La Trobada” de Vilassar de Dalt.
A les 12.00 amb Joana Hernández connectarem amb les pistes d’esquí catalanes, andorranes, i alguna de francesa, perquè ens expliquin l’estat de les pistes i la previsió per el cap de setmana.
A les 12.30, en Jaume i en Ferran, ens cuinaran en directe amb un càmping gas des de l’estudi de la ràdio. Avui comencem una serie de cinc receptes per fer diferents salses, de les més senzilles a les més sofisticades, tot plegat a l’espai “Avui que dinem?, cuina per ineptes”.
Amb la bona música tancarem l’edició d’aquest dijous.
Us esperem!!!!