Arrenca la tercera temporada de “Ran de mar”

Tercera temporada. Avui dijous 5 d’octubre, de 8 a 9 del vespre, arrenca motors l’espai “Ran de Mar”. El nostre programa mariner que presenta i dirigeix Agustí Martin, capità de la marina mercant, degà de la Facultat de Nàutica de la Politècnica de Catalunya i president de Bricbarca. Amb ell posarem proa al voltant de la Mediterrània i hi haurà minuts per a repassar expressions, escoltar reportatges i tastar receptes culinàries entre un munt de sorpreses.

Quin és el menú que et té preparat “Ran de Mar” preparat per avui? Parlarà dels xiringuitos a peu de platja, cuinarà un suquet d’escòrpora amb patates i entrevistarà el també capità de la marina mercant Jordi Moncunill, que ens explicarà, entre moltes altres experiències, com es transporta i es gestiona el peix congelat en els grans vaixells. L’espai també mirarà de treure l’entrellat a si ens hem de referir al mar (en masculí) o a la mar (en femení).

El programa el podràs tornar a escoltar també aquest divendres i dissabte, de 9 a 10 del matí. També el podràs recuperar des del nostre web vilassarradio.cat