Avui a les 20h concentració a la plaça de l’Ajuntament

Avui, a partir de les 20h i a la plaça de l’Ajuntament, la secció local de l’ANC, el CDR Vilassar de Mar i l’Associació Catalana pels Drets Civils convoquen a una concentració per reclamar la llibertat dels presos polítics catalans.

Després de la gran manifestació d’aquest diumenge a Barcelona en la qual, segons la Guàrdia Urbana es van aplegar 315.000 persones, 750.000 segons els organitzadors, segueixen les concentracions per exigir la llibertat dels presos polítics catalans tot just quan es compleix mig any dels primers empresonaments.

A la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar hi seran presents Laura Masvidal, parella de l’exconseller de l’Interior de la Generalitat de Catalunya Joaquim Forn, i Diana Riva, companya de l’exconseller de Raül Romeva exconseller d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

Amb el lema “Fem costat als represaliats i a les seves famílies“, l’acte comptarà també amb diferents actuacions musicals. Rosa Mateu, Teresa de la Torre, el cor Voxpel i els grallers de Vilassar de Mar interpretaran diferents peces musicals.