Avís sobre la programació de Vilassar Ràdio

Vilassar Ràdio continua aquests dies amb la programació habitual aturada, degut a problemes tècnics. Atès que aquests problemes no afecten la unitat mòbil, l’emissora emetrà tres espais realitzats des de i amb la unitat mòbil: la retransmissió de la sessió plenària aquest dijous 18 d’abril a partir de les 8 del vespre des de la segona planta de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, la retransmissió del via crucis el divendres sant, 19 d’abril, a partir de les 8 del matí des dels carrers de la localitat, organitzat per la Parròquia de Sant Joan i la retransmissió de l’edició especial de “Parlant de tot” dedicada a Sant Jordi dimarts 23 d’abril a partir de les 10 del matí, des de la unitat mòbil, que estarà ubicada al davant dels estudis de l’emissora, al carrer Sant Pau 22.

En relació al recorregut del Via Crucis, recordem que és el següent: plaça de l’Església, Sant Joan, av. Montevideo, Santa Rosa de Lima, Santa Maria, Sant Artur, Alsina, Jardins del Casal de Curació, Maria Vidal, Sant Genís, Ctra. de Cabrils, Montserrat, Santa Isabel i plaça de l’Església.

Els serveis informatius i la resta de programes de la graella es reprendran quan s’hagin pogut resoldre els problemes tècnics, en relació als quals l’equip de Vilassar Ràdio està fent tot el que està en les seves mans per a solucionar-los i tornar de nou a la normalitat.