Avís: afectacions de trànsit per asfaltat

Durant aquestes setmanes es realitzen obres d’asfaltat als següents carrers i trams de carrers de la nostra població:

Al carrer Pau Casals, des del dimarts 7 al dijous 9 de maig. Es tallarà al trànsit i s’avisarà els veïns que no es podrà circular amb vehicles.

Al tram del carrer Santa Maria, entre Via Octaviana i Ronda Vilassar, i trams molt puntuals de la Ronda Vilassar, en concret els ubicats entre Maria Vidal i carretera Nacional II,  des de dijous 9 de maig al dimarts 14 de maig En el carrer Santa Maria, es desviarà el trànsit per Torrent de la Santa i per la Via Octaviana, segons el tram que s’asfalti. S’avisarà els veïns que no es podrà circular amb vehicles. A la Ronda Vilassar no es tallarà el trànsit i es farà pas alternatiu en sentit ascendent i descendent.

Al tram del carrer Santiago Russiñol ubicat entre Aduana i Riera Cintet, des de dimarts 14 al dijous 16 de maig. Es tallarà el carrer i s’avisarà els veïns que no es podrà circular amb vehicles.

Al carrer Montserrat i al tram del carrer Sant Josep ubicat entre Miquel Borotau i Mont, des de dijous 16 al dimecres 22 de maig. L’alternativa de circulació del carrer Sant Josep serà el desviament per carrer Miquel Borotau. Es tallarà el carrer i s’avisarà els veïns que no es podrà circular amb vehicles. Quan es faci asfaltat del carrer Montserrat no es farà el de Sant Josep i viceversa. En el carrer Mare Caterina també es farà asfaltat del lateral de la casa pairal.

Pels carrers i trams que s’asfaltarà, no es podrà circular, ja que estarà tallat el trànsit