Àudios de la programació especial de Sant Jordi

Aquest dissabte 23 d’abril al matí hem emès una programació especial amb motiu de Sant Jordi, des de la nostra unitat mòbil, que ha estat ubicada davant de l’escola Pérez Sala, amb la conducció técnica de Xavi Puig i David Hernández Bona.

De 9 a 10 del matí hem ofert Bagul Sardanista, presentat i produït per Margarida Vernetta, presidenta de l’associació cultural “Amics de la Sardana”. Aquest espai es repeteix aquest diumenge 24 d’abril de 10 a 11 del matí


De 10 a 11 del matí hem ofert Entre flors i plantes, presentat i produït per Miquel Vila. Ha recordat la història de Netflor, l’eïna de negoci electrònic del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya i ha inclòs entrevistes a Pep Roig, exproductor i actualment venedor de flor i planta, i Raquel Eiximeno, en representació de Blanc Estudi Floral.

D’11 a 1, hem ofert programa especial conduït per Jaume Cabot , que ha inclòs entrevistes, repàs als libres més venuts a tot Catalunya, a les novetats bibliogràfiques sobre el canvi climàtic, agenda d’activitats de Sant Jordi i entrevistes a escriptors i escriptores, entre altres continguts  En concret, s’a entrevistat a Júlia Porta Aldrufeu, autora del llibre “Fer teatre sense fer teatre a Vilassar de Mar”, a Imma Romeu, autora de “La cova de les llegendes” i a Lídia Alcázar, autora, juntament amb Noemí Fernández, de “L’embolic”.

L’espai ha posat els nostres micròfons a peu de carrer, de mà de Joan Escofet, per copsar com viuen vilassarencs i vilassarenques aquesta diada i ha parlat amb  el públic que estava visitant les parades de libres i roses, així com als responsables d’algunes parades de venda de llibres.

El programa ha comptat amb la col·laboració d’Irene Sallent.

Cal destacar que el passat dimecres 20 d’abril la nostra emissora va emetre una edició especial del magazín matinal “Parlant de tot” des de l’interior del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, per copsar com s’estaven vivint els darrers dies de la campanya de Sant Jordi al Mercat