Àudio del programa especial amb motiu de la X Setmana de la Salut

 

Aquest dissabte l’Escola Pérez Sala està essent l’escenari de la Festa de la X Setmana de la Salut, organitzada per la Comissió d’Estils de Vida Saludable.

Vilassar Ràdio ha emès un programa especial d’11 del matí a 2 de la tarda des de la nostra unitat mòbil, presentat per Jaume Cabot, Joan Escofet, Robert Maza, Cristina Lancho, sota la conducció tècnica de Xavi Puig, amb el suport tècnic de Ricard Alcaina, on s’han realitzat entrevistes sobre les activitats i tallers de la Setmana de la Salut.

Entre altres qüestions, s’ha parlat sobre les revisions dentals, revisió de la vista i prevenció del glaucoma, revisió de la columna vertebral, reanimació caldiopulmonar, col·locació correcta d’aliments a la nevera, pautes per evitar el malbaratament d’aliments, pautes per fer un correcte reciclatge, reciclatge de medicaments…

Hem tractat també sobre la marató de recollida de donacions de sang que es tancarà aquest dissabte a les 21h  i hem parlat amb diversos donants i hem avançat les activitats que es faran aquesta tarda, demà i durant la setmana que ve fins al 31 de març.

Escolteu aquí el programa:

També hem entrevistat Núria Arasa, regidora de Promoció de la Salut:

Activitats que s’ han fet aquest matí i que continuen aquesta tarda de 17 a 19 h

 • Tallers i activitats de les AFA’s de les escoles de Vilassar de Mar: Reduïm els residusi Rocòdrom inflable
 • Creu Roja – Vilassar de Mar Cardioprotegit: Tallers de RCP
 • Maresme Circular/Creu Roja: Taller de cuina de reaprofitament
 • Maresme Quiropràctic: Revisió gratuïta de la columna vertebral
 • Clínica Dental Dr. Roca Burés: Revisió gratuïta i sorteig d’un raspall elèctric
 • Centre Integral de Logopèdia i Fonoaudiologia: Taller de motricitat
 • Mina Vella – Aigües de Vilassar: Jocs infantils i tallers mediambientals

Activitats que s’ han fet aquest matí i que continuen aquesta tarda de 17’30 a 19 h, organitzades per Joventut:

 • Taller de manga: Crea el teu adhesiu personalitzat. Queda-t’ho o regala-ho!
 • Taller de parkour: Consisteix a desplaçar-se superant els obstacles que es presenten en el camí, servint-se únicament del propi cos.
 • Taller de dansa urbana: Alumnes de l’institut Pere Ribot que practiquen l’art de la dansa urbana venen a ensenyar-nos una coreografia innovadora i original i que, més tard, ens ensenyaran a l’exhibició.

Activitats a l’entarimat central del recinte de l’escola Pérez Sala:

 • 15 h Exhibició de parkour
 • 30 h Exhibició de dansa urbana

Cal recordar que  a la Cooperativa l’Obrera s’ha realitzat  de 10 h a 13 h  exhibició i portes obertes de tennis taula. Hi haurà 3 taules a disposició d’aquelles persones que vulguin provar l’activitat. Ha estat organitzat per Club Tennis Taula Vilassar de Mar

Demà continuaran les activitats de les II Jornades de l’Aigua, que s’enmarquen dins de la Setmana de la Salut, i emetrem una programació especial Des dels exteriors del Museu de la Mina Vella, emetrem, en primer lloc, una edició especial de “Bagul Sardanista” presentat i produït per Margarida Vernetta, de 10 a 11 del matí, d’11 del matí a 2 de la tarda, un programa especial presentat i produït per Agustí Martí, amb diverses entrevistes.

Consulteu totes les activitats de la X Setmana de la Salut aquí.