Àudio del primer debat electoral organitzat per Vilassar Ràdio

Aquest dimecres 15 de maig al vespre ha tingut lloc el primer dels dos debats electorals, organitzats per Vilassar Ràdio. Presentat pel director de Vilassar Ràdio Jaume Cabot, s’ha emès, via unitat mòbil, des de l’institut Pere Ribot des de 2/4 de 9 del vespre fins a 2/4 d’11 de la nit. Ha tractat sobre cultura, educació, esports, joventut, serveis socials i sanitat. Després de la intervenció inicial dels alcaldables de les vuit formacions que concorren als propers comicis municipals i un debat entre els alcaldables, s’ha obert el torn de preguntes del públic.

D’aquí poques hores, aquest dijous 16 de maig, us oferirem un extens resum d’aquest primer debat a l’espai “Crònica” (a les 13h, 14’30, 16h, 19’30h).

Podeu escoltar aquí l’audio sencer:

El segon debat organitzat per l’emissira es portarà a terme el dimecres 22 de maig a 2/4 de 9 del vespre a l’Ateneu Vilassanès. Tractarà aquests temes: urbanisme, habitatge, economia, medi ambient, governació i participació. Serà també retransmès en viu i el públic assistent podrà fer preguntes als alcaldables dels temes a tractar en aquest segon debat.