Atropellament a la NII

poli1Avui dimecres sobre les 17h s’ha produït un atropellament just al semàfor de pas de la N-II davant de l’estació de Renfe. Una dona ha estat envestida per un vehicle provocant-li diversos traumatismes greus, amb lesions a diversos parts del cos. Segons el testimoni de les persones que es trobaven allà, el cotxe ha envestit a la senyora arrossegant-la uns quants metres més enllà del pas de vianants.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dos vehicles de la Policia Local que han hagut de tallar els dos carrils sentit Barcelona, donant pas alternatiu. Això ha provocat cues ens els dos sentits de la marxa. També s’han desplaçat dues ambulàncies del SEM i Mossos d’Esquadra. Els atestats de la policia autonòmica hauran d’investigar amb l’ajuda de testimonis les causes de l’accident i qui tenia el semàfor vermell, si els vianants o els vehicles.

A les 17.30h després de ser estabilitzada a la mateixa ambulància, la dona ha estat traslladada a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, Can Ruti. A les 18h encara restava tallat un carril de la carretera on s’estaven realitzant tasques d’investigació.