Atorgat el premi “Llengua i cultura a Irlanda 2019″

Quatre alumnes dels dos instituts de la nostra localitat, Marina Nin i Marta Roca (de l INS Pere Ribot) , i Carla Gil i Irene Giménez (de l’INS Vilatzara) han estat premiades per l’Ajuntament per les seves bones notes acadèmiques amb una estada del 3 al 24 de juliol a Arklow (ubicada al sud de Dublin), en el context del projecte “Llengua i cultura a Irlanda”, promogut per la Regidoria de Joventut.

El consistori, amb aquest projecte, premia l’esforç a l’estudi i en concret als alumnes, dos de cada institut amb les millors notes de l’expedient acadèmic. Josep Solé, regidor d’ensenyament en funcions, ha explicat que per a l’Ajuntament “és un orgull i una satisfacció molt important poder premiar a les persones que s’han esforçat durant tants anys” i les ha encoratjat a gaudir de l’experiència.

L’estada serà amb famílies irlandeses en règim de pensió completa. Un cop allà, les quatre alumnes de Vilassar de Mar faran classes d’anglès i activitats culturals i visites lúdiques i educatives: les classes per millorar l’anglès les faran als matins, les tardes les dedicaran a activitats culturals i esportives, els dimecres a la tarda faran turisme de proximitat i els dissabtes, visites a les ciutats de l’entorn. Els diumenges els dedicaran al “Family day” i el passaran amb les famílies que les acullen.

Totes elles se senten molt contentes de rebre aquest premi al seu esforç i esperen tornar amb un millor nivell d’anglès, noves amistats i molts records. El seu dia a dia a Irlanda l’aniran explicant a través de l’Instagram de la regidoria de Joventut: @joventutvdm.