Assemblea oberta de Babord, aquest dissabte a les 11 al pati de Can Bisa

 

Ho van fer al mes de juliol. I l’experiència va funcionar. Per això, Babord, en tant que plataforma participativa, torna a celebrar, aquest dissabte al pati de Can Bisa a partir de les 11 del matí, una nova trobada, una nova assemblea oberta, amb el lema “La política, o la fas o te la fan”.

Des de Babord, Agnès Salat, avança que l’acte està pensat per explicar com funcionen, i perquè s’acosti tota aquella gent que tingui coses a dir i que vulgui donar la seva opinió.

Es mostren molt satisfets de la primera trobada assembleària del juliol. Es va acostar gent nova que va participar activament. Sobre la taula, un munt de propostes que, ara, s’han de començar a perfilar, contextualitzar i prioritzar.

Salat ha subratllat que la política està al servei de la ciutadania i que la manera de funcionar assembleària els permet incorporar noves visions i sensibilitat molt diferents.

En finalitzar, hi haurà un petit pica-pica amb productes locals i de proximitat i l’actuació musical, a time de jazz, d’Ignasi Caballé, Bernat Casares i Elisenda Caballé. Salat ha recordat que la cultura és una de les prioritats de Babord.