“Articulat” uneix petits i grans

Tornar a la infantesa per una estona, aquest és sentiment dels avis i àvies que estan ingressats al centre de dia del Casal de Curació i que participen de l’animació que els hi fa el músic vilassarenc Manel Hernández, ànima de “’Articulat” i que porta 15 anys fent animacions infantils.

En aquest nou projecte no deixa els nens i nenes, sinó que els situa en un espai desconegut per ells, un centre de gent gran, però la sinergia que es crea entre menuts i grans es respira des dels primers compassos de les cançons que interpreta en Manel.

El passat 16 d’abril va estrenar aquest projecte a Vilassar de Mar, en altres poblacions ja fa temps que hi treballa. El centre de dia del Casal de Curació en va ser l’escenari on una trentena d’avis i àvies i dues classes de P3 de l’escola Els Alocs, van escoltar atentament i gaudir de la llegenda de Sant Jordi que els hi explicava el cantant. Un espectacle visual, amb un llibre gegant, auditiu, amb cançons populars d’ara i de sempre i també del seu propi repertori i sobretot molt interactiu, petits i grans es van entregar en l’elaboració de la història.

Persones grans cantant en “Jan Petit“, gaudint del “Buggy Buggy” i un públic infantil que va acabar ballant com en la millor de les festes. Des del centre es van mostrar molt satisfets per la rebuda d’aquest projecte, assegurant que els grans van disfrutar almenys tant com ho va fer els petits.

Manel Hernández que té un disc amb cançons pròpies “10 cançons i el conte d’en Meloneti“, també es mostra molt satisfet de la resposta del públic, els menuts i menudes que disfruten aprenent i la gent gran que per uns instants tornen a la infantesa.