Arriba el Ratolí Pérez, de la mà de La Caseta de l’Arbre

“Nens i nenes. Sóc en Ratolí Pérez i estic molt content de visitar-vos. Recolliré les vostres dentetes netes i lluentes de sota del vostre coixí quan dormiu als vostres llitets, a canvi un regalet us deixaré”. Aquest és el missatge que ha deixat el Ratolí Pérez a tots els nens i nenes de Vilassar de Mar. Eva Monràs, responsable de la Caseta de l’Arbre, ens explica la iniciativa que sorgeix de Barcelona i que ha fet extensiva al nostre municipi. L’objectiu és ajudar el simpàtic rosegador de les dents.

Per tot Vilassar de Mar, doncs, sis portes secretes. No es tracta d’un concurs, com apunta Monràs, sinó d’un joc per als més petits de la casa que rep un impuls, ara amb la Festa major, de la mà de la Rierada. Porta blava, porta verda i porta taronja. S’han de localitzar per tot Vilassar de Mar.

Tot i que s’ha estrenat per Festa Major, la iniciativa ha vingut per quedar-se. I és que l’Eva Monràs ja ha detectat molt bones sensacions per part de les famílies de Vilassar de Mar

El Ratolí ha afegit: “No s’hi val ser curiós, no dormir i estar nerviós; cautelós observaré i amb paciència esperaré a què estiguis ben dormit/dormida. Quina màgia, quin moment més especial. Ara deixaré el meu regal!”