Arriba el Hors Lits: espectacles de petit format en cases particulars

Els propers 25 i 26 de maig arriba a Vilassar de Mar la proposta Hors Lits. Es tracta de portar a diferents cases particulars del nostre municipi un seguit d’espectacles d’alta qualitat que engloben teatre, música i màgia. És la versió nostra del popular Hors Lits, que traduït del francès vindria a ser surt del llit, i que va néixer a França l’any 2005 per animar la gent a treure’s la mandra i consumir cultura. Paula Casanova és la persona que dirigeix aquest fenomen que promet seduir a casa nostra. Afanya’t per aconseguir les entrades, perquè ja hi ha més de la meitat l’aforament venut.

El Hors Lits de Vilassar de Mar se celebrarà el proper divendres 25 de maig, a les vuit del vespre i el dissabte 26, a partir de les set de la tarda. Portes obertes, doncs, a aquest veritable Festival internacional a Vilassar de Mar. Un espai multidisciplinar on diferents artistes proposen les seves activitats culturals en recintes privats, acostumen a ser cases particulars

Un seguit d’espectacles que es podran a veure a diferents cases particulars de Vilassar de Mar. Un dels secrets de l’organització és, precisament, la ubicació d’aquests espais privats. Una pista: seran quatre i ben a prop del mar. La gent que compri l’entrada rebrà un correu electrònic amb les coordenades del destí. Un cop instal.lats, el públic gaudirà d’un espectacle de qualitat.

Les entrades es poden retirar a la Caseta de l’Arbre, al carrer de Santa Maria de Vilassar de Mar. Abans, però s’han de comprar en el correu electrònic horslits.vilassardemar@gmail.com A un preu de 20 euros i els nens i nenes no paguen. Espectacle per a tots els públics. Després de les actuacions, hi ha previst un sopar al casal popular Atzari.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.