Arriba el Festival Strenes amb presència vilassarenca

I avui arrenca una nova edició del Festival Strenes, un clàssic del calendari cultural del país i que porta els millors grups i bandes del moment als diferents escenaris escenaris de Girona on es porta a terme el festival… CatarresTxarangoLuz Casal, La Pegatina… fins a una quarantena de grups

I Vilassar de Mar hi som doblement representats. Avui a les 21h el Teatre Municipal serà l’escenari de l’estrena de la Gira 2018 de Judit Neddermann que presenta el seu disc “Nua“, amb tota la banda. El primer de més 40 concerts que té agendats la vilassarenca pels propers mesos. En la seva recent visita a Vilassar Ràdio es va mostrar completament feliç per aquest tema, reconeix que això sí que funciona de veritat ara.

Per altra banda, a la mateixa hora a les 21h, però en aquest cas a l’auditori de Salt, un altre debut que ens toca de prop. S’estrena el projecte Sau30, una celebració dels trenta anys d’una de les grans bandes de rock del nostre país, SAU, i un homenatge a qui va ser cantant i líder de la formació, Carles Sabater que va morir precisament després d’una actuació de Sau a Vilafranca del Penedès, un 13 de febrer de 1999.

La veu de SAU per aquest homenatge és ni més ni menys que la d’un conegut de la casa, Jonathan Argüelles que va presentar a Vilassar Ràdio un programa dedicat precisament al rock català, “No deixis de somiar“.
Precisament el músic va passar aquesta setmana pels nostres estudis al “Parlant de tot” i va deixar ben clar que ell no substitueix a ningú, senzillament perquè Sabater és insubstituïble.

Evidentment no amaga però la il·lusió que sent davant d’aquest gran projecte, que té una durada d’un any i que posarà el seu punt final al Gran Teatre del Liceu el març del 2019.

De ben segur que tindran èxit, tenint en compte que pel concert d’aquests vespre ja fa setmanes que van penjar el cartell d’Entrades exhaurides. A més, per la desena de concerts previstos ja hi ha expectació màxima. Amb tot, això no farà que la banda es plantegi seguir, ja que el seu lema és “Una banda sense futur“.
Jonathan Argüelles passa aquest divendres entre nervis i felicitat, comença una altra gran aventura.

Judit NeddermannJoanthan Argüellesun gran començament pel Festival Strenes 2018.