Arrenca el rodatge del film Sense sostre, amb ànima i cor vilassarencs

Aquest dimarts, i fins el proper 28 de març, els vilassarencs Xesc Cabot i Norbert Llaràs comencen el rodatge del llargmetratge Sense Sostre. Es tracta d’una pel.lícula que busca retratar el dia a dia de les persones sense llar i acostar-nos a la seva realitat. Amb papers interpretats per persones que han patit la duresa de la crisi econòmica a les seves carns i que, en algun moment de les seves vides, han patit aquesta experiència..

Sense sostre explica la història d’en Joan. Un home que malviu al carrer venent dibuixos per a turistes per pagar-se el vi. Després d’una experiència amarga i violenta, decideix abandonar la seva rutina d’alcohol i de baralles pels carrers. Empren un viatge cap una destinació incerta i amb un objectiu dur: acomiadar-se de la seva exdona que és al seu llit de mort.

El protagonista és l’Enric Molina, que interpreta en Joan, i també hi prenen part les actrius Laia Manzanares (Merlí, Cites) i Teresa Vallicrosa (El cor de la ciutat).

La pel.lícula, que es rodarà durant 17 dies entre Barcelona, el Garraf i el Penedès, està dirigida pel vilassarenc Xesc Cabot i per Pep Garrido. La figura de Vilassar de Mar es reforça amb la presència de Norbert Llaràs que és el productor executiu del film.

Sense sostre vol fer caure estereotips que esquitxen la societat, com que tots els sense sostre viuen al carrer perquè volen, que són malalts mentals o que les seves famílies els han fet fora. El film reivindica que ningú és al carrer perquè vol.