Aquesta tarda, presentació del número 37 de la revista “Singladures”

Aquest dimarts tindrà lloc a la Biblioteca Ernest Lluch a les 7 del vespre la presentació del número 37 de la revista cultural “Singladures”. Intervindran els directors de la publicació, Agustí Martin i Alexis Serrano.

Aquest nou número té més de 200 pàgines. Els articles que conté tracten, entre altres temes, sobre l’exvot del bergantí goleta Sebastiano, del capità Pau Lloveras i Riera a la Mare de Déu de la Cisa,  Can Pruneda, el tràfic d’esclaus, l’avinguda Montevideo, el patí de vela i el seu arrelament a la nostra localitat, els mosaics d’Olivier Milian, sobre la història de Vilassar Ràdio , sobre Paco Rodón, que va ser durant molts anys director del Museu Monjo i de la revista cultural Zerovuittresquaranta. El número conté una entrevista a Josep Nin i la ressenya de diverses obres.

Després de la presentació, es realitzarà un col·loqui sobre “L’exvot del bergantí goleta Sebastiano, del capità Pau Lloveras i Riera a la Mare de Déu de la Cisa, una història que torna a la llum 128 anys després”.