Aquesta tarda, Diàleg sobre “El món del treball i la precarietat avui”

Avui des de les 6 de la tarda la Biblioteca Ernest Lluch acull el Diàleg organitzat per la Fundació Ernest Lluch i l’Aula d’Extensió Universitària sobre “El món del treball i la precarietat avui”.

Antoni Plans, en representació d’Aula d’Extensió Universitària, ens ha explicat que el Diàleg d’aquesta tarda tanca la mostra “Francesc Layret. El fil roig del catalanisme” 1880-1920 “ que es va obrir el passat 5 de maig amb una conferència del comissari d’aquesta mostra, Jordi Serrano. El Diàleg d’avui completa el contingut d’aquesta exposició, ja que tractarà sobre el moviment obrer a la nostra localitat i a la comarca.

Sobre “El món del treball i la precarietat avui” parlaran dos professors José David Moral i José Luís Oyón. Analitzaran l’evolució del sindicalisme des de 1918 a l’actualitat, els canvis a la classe obrera, la segmentació del mercat laboral fins a 1970, els canvis a partir de 1970 fins als nostres dies, la precarització, la globalització..

Per a la realització d’aquest acte, s’ha comptat amb la col·laboració de Juanjo Romero, professor d’Història de la Universitat de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell, el Museu de Sabadell, l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Biblioteca Ernest Lluch.