Aquesta setmana, jornada d’atletisme per als escolars

Aquest dimecres 25 de gener i aquest dijous 26 de gener, alumnes de les sis escoles de Vilassar de Mar participaran a la jornada escolar d’atletisme, que organitza per quart any consecutiu la Regidoria d’Esports a les pistes de Mataró. L’Ajuntament es fa càrrec de totes les despeses que inclouen el desplaçament en autocar, els monitors i el lloguer de la pista.

Dimecres 25 assistiran a la jornada els alumnes de sisè de primària de l’escola Pérez Sala i La Presentació i els de quart del Vaixell Burriac. Dijous 26 ho faran els de quart de l’Escola del Mar, els de quart i cinquè dels Alocs i els de sisè del Pla de l’Avellà. A les pistes d’atletisme de Mataró, de 9.30 a 12.30 h, faran diferents activitats conduïdes per monitors del Centre Atlètic Laietània, entre elles llançament de pes, de javelina, salt de llargada, d’alçada, cursa de tanques, de velocitat i de relleus.

Aquestes jornades formen part del programa d’esport escolar que la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament porta anys desenvolupant amb els centres escolars del municipi amb l’objectiu de fer arribar als alumnes aquells esports que les escoles, amb els recursos materials i humans de que disposen, tenen poques possibilitats de poder oferir als seus alumnes. Dins d’aquest programa, durant el curs també se’ls ofereix la possibilitat de practicar tennis, tennis taula, judo, bitlles catalanes i vela. En aquest moment també s’està treballant per poder oferir escalada en rocòdrom, aprofitant la recent inauguració del nou equipament del Centre Excursionista Vilassar de Mar.

Leave a Reply