La previsió meteorològica d’aquest dimecres ajorna la realització del projecte APUNTA’T fins al 8 de juliol

Ajuntament JoveAPUNTA’T, jornades lúdico-esportives per a joves’, un dels projectes escollits per l’Ajuntament Jove i que s’havia de realitzar durant el dia d’avui canvia de data davant la previsió meteorològica. Finalment es farà el dimarts 8 de juliol. L’altra projecte ‘Un passeig pel món’, segueix tal i com estava previst per al dissabte 5 de juliol. Les activitats del projecte APUNTA’T a la platja de Palomares seran gratuïtes. Per a les inscripcions a les activitats esportives cal omplir el formulari que es troba al web municipal i els menors de 16 anys a més, portar signat el full d’autorització dels seus pares o tutors. Un cop omplerts es podran portar el dia de l’activitat directament al punt d’informació que hi haurà a la platja, al costat de l’estació de tren Vilassar de Mar-Cabrera de Mar o posar-se en contacte amb Ricardo Moraño al tl. 633 881 899.

El projecte APUNTA’T, de l’institut Vilatzara, a la platja de Palomares, serà un dia ple d’activitats lúdico-esportives, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, com ara vòlei platja, futbol platja o caiac, que es clouran (de 22 a 02:00) amb una competició de “Batalla de gallos” (hip-hop freestyle) i un punxadiscos.

El dissabte 5 de juliol es farà realitat l’altre projecte Un passeig pel món, de l’institut Pere Ribot, per conèixer tradicions d’arreu del planeta. Durant tot el dia, de 10.30 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h, la plaça Picasso acollirà aquesta fira intercultural on es trobaran representades diferents cultures a través de tallers i degustacions gratuïtes. Entre els tallers, hi haurà parades per fer trenes, tatuatges de henna i collarets i pel que fa als tastets es podran degustar crepes, batuts, frankfurts, sushi, pinxos de fruita…

L’Ajuntament Jove ha estat una iniciativa de la Regidoria de Joventut amb els alumnes de 1r de batxillerat dels dos instituts, amb l’objectiu que el joves participessin en la creació i desenvolupament de dos projectes per al municipi. Els joves han valorat molt positivament l’experiència i s’han involucrat des d’un inici elaborant les idees, redactant el projecte, donant-li contingut i finalment encarregant-se de tot el procés per a la seva organització.