Aquesta Festa Major compra el Sona Vilassar, el CD solidari amb cançons del nostre municipi

A partir d’aquest divendres ets pot emportar un tros de l’ànima de Vilassar de Mar i conservar-la a la teva discoteca particular. I és que ja podem comprar el Sona Vilassar. El CD solidari amb cançons dedicades al nostre municipi i que l’Ajuntament presenta, durant la Festa Major, el dilluns 25 de juny al pati de l’escola Pérez Sala. A partir de dos quarts de nou del vespre. Aquest treball, que compta amb la col·laboració d’artistes locals i no locals, destinarà tots els diners de la venda dels discs al Casal de Curació. Costa 10 euros i es podrà comprar a les paradetes de marxandatge de la Festa Major.

Sant Pau Rhum Band, els Alocs & Roll, en Pele McLeod, el Veïnat, la Turrunats Band o els Pescadors de Garbi són alguns dels artistes que interpreten els 10 temes inclosos en el CD Sona Vilassar. En Jaume Cabot és un dels productors del disc. Al mes de desembre ja va començar a barrinar la idea i va veure que hi havia molts temes amb Vilassar de Mar com a epicentre. I ja tenim aquest CD en el qual l’Ajuntament de Vilassar de Mar s’hi ha bolcat.

Un Sona Vilassar en el qual hi trobarem, també i com no podia ser d’una altra manera, l’himne de Vilassar.  Data de l’any 1951. Fa pocs anys es va trobar la partitura i, després, la lletra. Porta per títol Com Vilassar no hi ha res. Un himne que es recupera. Història del nostre poble que reviu i s’impulsa de la mà d’aquest Sona Vilassar.

Ha estat una tasca ingent, com subratlla Cabot. Els altres dos productors del disc, en Bep Domínguez de la Sònika i l’Enric Neddermann s’hi van bolcar des del minut zero. Ells dos amb en Jaume Cabot són l’esperit d’aquest Sona Vilassar que ha tingut la implicació desinteressada d’artistes i productores. També és just destacar la feina d’en Joan Barranca que va estar tancat 32 hores seguides al seu estudi Gravity Music de Mataró per tal que el Sona Vilassar arribés a la Festa Major.

En Jaume Cabot vol destacar la finalitat solidària de la idea. El Casal de Curació, aquesta fundació sense ànim de lucre que porta a terme un activitat assistencial sociosanitaria al poble amb serveis de llarga i de mitja estada, a més d’hospital i centre de dia, rebrà els diners que surtin de la venda dels mil exemplars que es posen en circulació a un preu de 10 euros la unitat

El dia 25 de juny, es presentarà oficialment el Sona Vilassar. Al Pérez Sala, a partir de dos quarts de nou del vespre. Una actuació amb nou grups dalt de l’escenari. Serà, com avança en Jaume Cabot, que no es cansa de donar les gràcies a tothom qui ha col.laborat en aquest Sona Vilassar, un concert amb sorpresa. També hi haurà servei d’entrepans i un cercavila que unirà l’Escola del Mar, on haurà cantat la Gisela, fins el Pérez Sala.

  • Sant Pau Rhum Band amb “La rumba de Vilassar”
  • Judit Neddermann amb “Vinc d’un poble”
  • Turrunats Band amb l’“Himne de Vilassar” (en versió instrumental i en versió cantada)
  • Pele Macleod amb “Vora el Mar”
  • Manu Guix amb “El Rock & Roll de Vilassar”
  • El Veïnat amb “A cremar”
  • Joan Barranca amb “10 d’octubre”
  • Mestre d’Aixa amb “Vilassar de Mar”
  • Els pescadors de Garbí amb “Recordant en Pepo”.