Aquest passat dissabte, homenatge als donants de documentació a l’Arxiu Municipal

L’Arxiu Municipal Damià Bas i Marcià va commemorar enguany el Dia Internacional dels Arxius mostrant la importància que tenen les donacions de documentació a l’Arxiu Municipal. Ho va fer el passat dissabte amb un acte d’homenatge a les 220 persones, famílies, entitats, empreses, escoles, grups i associacions que han contribuït a nodrir-lo amb la donació de documents i fotografies. L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i la regidora de Cultura, Esther López, acompanyats de l’arxivera municipal, van agrair les 585 donacions rebudes des que es va fundar l’Arxiu.

Gràcies a aquestes donacions, l’Arxiu Municipal ha pogut ampliar els seus fons i recuperar la memòria històrica local per a les generacions futures. Aquesta documentació també ha permès fer múltiples activitats, que han contribuït a visibilitzar la important tasca que duu a terme l’Arxiu, que porta el nom de l’estudiós local Damià Bas i Macià.

Després de l’acte d’homenatge, es van fer dues sessions de portes obertes a l’Arxiu.

Què s’ha de fer per fer donacions a l’Arxiu Municipal? Es pot contactar amb l’Arxiu a través del telèfon 937502957 o bé del correu arxiumunicipal@vilassardemar.cat.