Aquest divendres, vent fort al Maresme

Ja és aquí el sistema frontal que ha obert les portes a la tardor i que ha comportat, per una banda, l’abandonament de les temperatures càlides de 30 graus, que hem tingut els darrers dies, i per altra part, l’arribada de vent fort al centre i sud de la comarca.   

Aquest divendres, vent fort, de força 4 a 6, puntualment a 7 al sud de la comarca, de component nord-oest. No s’espera que superi els 72 km/hora. No hi haurà precipitacions. Les temperatures mínimes baixaran i oscil·len entre els 9 i 16 graus. Mar en estat de maror amb mar de fons.

Aquest dissabte 26 de setembre serà un dia amb temperatures de plena tardor, amb ambient assolellat a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 8 als 14 graus mentre que les màximes es mantindran entre els 14 i els 21 graus.

Diumenge 27 de setembre serà un dia amb una mica de tot. De matinada la nuvolositat serà abundant a tota la comarca però abans que comenci el matí ja dominarà el sol. Durant la tarda apareixeran núvols alts i mitjans que mig taparan el cel. Durant les primeres hores del dia s’esperen precipitacions febles i poc abundants més probables al centre i nord de la comarca però durant la resta del dia no s’esperen precipitacions. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis importants i aniran dels 8 als 14 graus mentre que les màximes pujaran i aniran dels 20 als 24 graus