Aquest divendres s’estrena Sense Sostre, del realitzador vilassarenc Xesc Cabot

Aquest divendres s’estrena, als cinemes Girona de la capital catalana, la pel·lícula Sense Sostre del director vilassarenc Xesc Cabot. El programa Super CineExin de Vilassar Ràdio ha pogut parlar amb el director, actor i productor sobre aquest treball que aprofundeix en la vida de la gent que mal viu i dorm al carrer abraçada a la misèria. Cabot remarca que “són situacions que ens poden passar a tots”.

“Sense sostre”, és una pel·lícula de Xesc Cabot i Pep Garrido que posa la mirada sobre allò que preferim no veure. En Joan, un sensesostre que malviu als carrers de Barcelona amb la inseparable companyia del seu gos Tuc, decideix abandonar la seva rutina d’alcohol i violència i emprendre un viatge sobrehumà cap a una nova destinació que només ell sap. La pel·lícula està protagonitzada per persones que han viscut al carrer, que han treballat al costat d’actors professionals.

Aquest divendres s’estrena, als cinemes Girona de la capital catalana, Sense Sostre. Un document en el qual Xesc Cabot confessa que retrata situacions que ens poden passar a tots. “Cap de nosaltres és exempt d’acabar al carrer”, afirma.