Aquest divendres, presentació de “Va de vida” de Carmen Rovira Ros

Divendres 28 de maig a 2/4 del vespre des de 2/4 de 7 del vespre el Jardí de la Biblioteca Ernest Lluch acollirà la presentació del llibre “Va de vida” de l’escriptora vilassarenca Carmen Rovira Ros, editat pel segell editorial vilassarenc Index Editorial .La presentació correrà a càrrec de l’escriptora Sílvia Tarragó.L’aforament és limitat. Cal inscripció prèvia al telèfon 93 759 08 33 o al correu llibreriaindex@hotmail.es.

Rovira té una llarga trajectòria artística i literària. Professora de poesia, sempre ha defensat escriure des de les sensacions i els sentiments. Autora de molts llibres, entre els quals destaquen contes i poesies per a infants i joves, va néixer l’any 1942 a Barcelona.  Va viure a París i viatjant descobreix món, però el que més li agrada és llegir i escriure; comunicar amb autors i amb lectors, compartir-hi la imaginació creativa; oferir als altres les seves petites i/o grans experiències, la seva actitud davant la vida.

Ha publicat llibres per a infants, els seus poemes són inclosos en llibres de text i porta a terme tallers de poesia a les escoles. Pel que fa als adults ha col·laborat en diversos llibres col·lectius de narració i poesia. Amb el relat “Sostre de somnis” obté una menció especial del jurat internacional Forum Femmes Méditerranée 1997. El pintor Josep Vaqués incorpora poemes del llibre Entre llençols” en la carpeta gràfica “Viure el Silenci”; Albert Guinovart musica poemes del llibre i els inclou al CD Austràlia. Amb el títol Ciència i Poesia lliguen col·labora amb el Departament de Didàctiques de la Matemàtica i la Ciència Experimental de la UAB.

Escolteu l’entrevista que Joana Hernández va realitzar a l’autora, el passat mes d’abril, pocs dies després d’editar-se el llibre: