Aquest divendres, presentació de “Mirades”, revista editada per Babord

“Mirades. Mosaic de Cultures”. Divendres 19 de novembre, a les 7 del vespre  a la Biblioteca Ernest Lluch , es presenta aquesta nova revista de Vilassar de Mar. Neix, de la mà de Babord, amb la voluntat de ser transversal, presentant una excel·lent imatge gràfica, oferint reportatges d’interès, temes de debat i un racó per a l’opinió i la música. I és que el gran argument de “Mirades” és la cultura en totes les seves modalitats. Serà gratuïta i la voluntat és que aparegui cada sis mesos.

Martí Casares i Sep Labarta, en representació de Babord, han explicat a l’espai “Parlant de tot” que la revista que vol donar un impuls a la vida cultural de Vilassar de Mar i, també, recollir tot allò que ja es fa. Han afegit que la iniciativa de publicar-la sorgeix de la comissió d’educació, cultura i esports de Babord.

I és que Vilassar de Mar és un lloc de trobada de moltes cultures que porten als responsables de Mirades a fer-se un munt de preguntes. Han explicat que es tracta d’una proposta molt transversal i oberta.

Amb una portada, la del número 1, que té 40 pàgines, que crida molt l’atenció: la blaugrana vilassarenca Leila Ouahabi, vilassarenca.

Revista que conté fotografies de gran qualitat: reportatges, cultura i reflexions que poden ser polèmiques o generar debat. Aquest és el menú. Entre altres temes, inclou un reportatge sobre els mercats ambulants al nostre poble, sobre si Pigat ha de continuar sent el gegant representant de la nostra localitat, poemes, un apartat dedicat a la música….

Aquest divendres, doncs, et pots endur a casa el número 1 de la “Mirades. Mosaic de Cultures”. Se n’ha fet una tirada de 1.500 exemplars. Es pot consultar tant en paper com en format digital