Aquest divendres, pluges intenses i abundants al final de la tarda i a la nit al Maresme

Meteomar ha indicat que avui divendres 27 de gener la nuvolositat serà abundant a tota la comarca i durant tot el dia. S’esperen precipitacions en forma de pluges, en general minses fins a mitja tarda. Entre el final de la tarda i la nit es faran intenses i abundants. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, amb predomini de la component Est. Mar en estat de marejol durant el matí augmentant a maror a la tarda. Les temperatures mínimes pujaran i aniran dels 4 als 8 graus mentre que les màximes es mantindran sense grans canvis i aniran dels 7 als 12 graus.
Dissabte 28 de gener la situació anirà millorant. La nuvolositat serà abundant durant el matí però amb clarianes que aniran a més a partir del migdia i durant la tarda. Fins a mig matí s’esperen precipitacions en forma de pluges febles i poc abundants. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable al llarg del dia. Mar en estat de marejol a tota lacosta de la comarca. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels 4 als 8 graus mentre que les màximes pujaran i aniran dels 9 als 13 graus.
Diumenge 29 núvolts alts i mitjans. En general la nuvolositat serà variable formada per bandes de núvols alts i mitjans que aniran creuant el cel alllarg del dia. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable al matí i del Sud a Sud-oest de cara a la tarda. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis i aniran dels 4 als 8 graus mentre que les màximes pujaran i aniran dels 11 als 15 graus.

 

Consells de Protecció Civil en cas d’aiguats i inundacions

Consulteu aquí