Aquest divendres, nou acte de l’ANC i el CDR a la plaça de l’Ajuntament amb Jandi Velasco i Oriol Calvís com a caps de cartells

Aquest divendres 30 de novembre , i després de la visita a Vilassar de Mar el passat 21 de novembre de l’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso Cuevillas, l’ANC i el CDR del nostre municipi segueixen programant activiats per reclamar la llibertat dels presos i la construcció de la República. A la plaça de l’Ajuntament, a les 20h del vespre, Jandi Velasco  represaliat per encadenar-se davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, serà els protagonista.  També intervindrà Oriol Calvis, represaliat pels mateixos fets.

La fiscalia demana dos anys i mig de presó per a Jandi Velasco ,activista i membre del CDR de Cerdanyola, que el passat 23 de febrer es va encadenar, amb altres companys, davant la seu del TSJC. Volien denunciar la repressió de l’Estat en una acció que van fer coincidir amb el 37è aniversari del cop d’Estat. Canari i resident a Cerdanyola, Jandi Velasco, que sempre s’ha definit com a no independentista però sí republicà, assegura que l’acció de protesta va ser sempre pacífica. És membre de Som Alternativa, partit impulsat per Albano Dante-Fachín.

Un acte que arriba dies després que Jaume Alonso Cuevillas i els seus companys Nestor Salas i Aurora Madaula omplissin de gom a gom l’Ateneu Vilassanès. Cuevillas portava un vídeo de l’expresident Carles Puigdemont dirigit al poble de Vilassar de Mar. L’acte estava inicialment previst per al passat 23 de novembre, però degut a la pluja es va ajornar i es realitzarà el 30 de novembre.