Aquest divendres i dissabte, Gran Recapte d’Aliments

Aquest divendres i dissabte, quan falta un mes clavat per Nadal, se celebra la quinzena edició del Gran Recapte dels Aliments, organitzat pel Banc dels Aliments. Al nostre poble hi participen el Sorli del carrer  Maria Vidal, l’ Ametller de la Plaça del Mercat, els Condis del carrer Cuba i del Mercat i el Caprabo del Polígon dels Garrofers.  

El delegat comarcal del Banc dels Aliments, Cesáreo Villagrá, ha recordat que tot el menjar que s’aplegui va destinat a les famílies més necessitades, sempre amb estricta coordinació amb Serveis Socials de l’Ajuntament.

Els aliments que es necessiten són més bàsics: llet, llegums cuites, arròs, pasta, conserves de peix i de carn, oli…

Evidentment, si alguna persona vol afegir altres productes a la cistella solidària com galetes, llets per a nadons o algun detall nadalenc té, és clar, via lliure.

La voluntat és arribar als 28 quilos per persona perquè això pugui cobrir el que reparteix el Banc dels Aliments durant tres mesos.

A la comarca del Maresme el Banc dels Aliments aixopluga unes 13.000 persones, 140.000 a la província de Barcelona.

Vilassar de Mar és un municipi en el qual s’acostumen a fer bons registres de solidaritat. L’Any passat, per exemple, es van recollir prop de 8 tones de menjar.

(Foto: Banc dels Aliments)