Aquest divendres, edició especial de “Parlant de tot”: “L’any que ha canviat la nostra vida”

Han passat 12 mesos des de l’esclat de la pandèmia del coronavirus, que arreu del món  s’ha emportat la vida de més de 2’6 mil·lions de persones i que ha deixat la xifra de més de 117.000 casos confirmats. El covid 19 ha entrat en les nostres vides, en el nostre dia a dia, i ha provocat una crisi sanitària a nivell mundial, ja que des dels primers mesos de la pandèmia els sistemes sanitaris dels països s’han hagut d’adaptar a la nova realitat, marcada per l’evolució de la pandèmia. El covid-19 també és el responsable de l’actual  situació, a nivell mundial, de crisi econòmica  i ha acabat condicionant a tot arreu la realització d’activitats i fins i tot les interrelacions socials.

Com s’ha viscut aquesta situació a Vilassar de Mar? Precisament per fer memòria de tota aquesta situació i que no s’enfonsi en el pou de l’oblit , l’espai ““Parlant de tot” emet aquest divendres 12 de març des de les 9 del matí a 1 de la tarda una edició especial titulada “L’any que ha canviat la nostra vida”, des del plató ubicat a l’interior de les instal·lacios de l’emissora. L’espai està copresentat, coproduït i codirigit per Jaume Cabot, director de Vilassar Ràdio i Joan Escofet, cap dels Serveis Informatius, amb la conducció tècnica de Xavi Puig.

Durant les quatre hores que dura el programa, es recull el testimoni de com ha afectat la covid 19 a  l’ensenyament, a  les entitats locals culturals i esportives, als joves, al sector hoteler, a les residències d’avis i àvies (un dels col·lectius més vulnerables de la pandèmia) i a la música, entre altres aspectes. 

També tindrem el testimoni de l’alcalde i la regidora de Promoció de la Salut, que ens detallaran les mesures que s’han pres des del consistori, en coordinació amb altres administracions supramunicipals com la Generalitat i el govern espanyol , i la important feina realitzada des de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament. Recollirem també la veu del Centre d’Atenció Primària Doctor Masriera i del sector farmacèutic, explicant la important tasca realitzada durant aquests dotze mesos de pandèmia, marcat per l’evolució de la pandèmia. I tindrem també el testimoni de persones que han estat afectades per la pandèmia o que han perdut  familiars degut al covid-19.  Entrevistarem també a la tècnica d’ocupació del consistori.

No us ho perdeu, aquest divendres, “Un any de coronavirus”, edició especial de “Parlant de tot”, de 9 a 13h. Es retransmet en viu també per la plataforma twich.tv