Aquest divendres, acte de Babord a la Sala Galbany

Divendres 29 d’abril, a les 7 de la tarda, Babord realitzarà a l’Espai Galbany l’acte «2014-2023: Seguim tot a Babord». L’objectiu és explicar a vilassarenques i vilassarencs el recorregut d’aquesta formació política al llarg d’aquests anys, així com fer balanç de la seva trajectòria a l’Ajuntament de Vilassar de Mar durant els dos últims mandats.

L’acte, en format xerrada, tindrà una primera part on hi haurà intervencions de regidores, exregidores i membres de Babord  i, a continuació, es farà una posada en comú amb tots els assistents i s’obrirà torn de paraula perquè tothom hi pugui participar.

Segons aquesta formació, la participació ciutadana no es pot limitar a votar cada 4 anys. En aquest sentit, Babord, diu en un comunicat, vol retre comptes i explicar de manera clara i transparent les accions que s’han realitzat en el transcurs dels dos mandats i quins entrebancs s’han trobat per tal de poder implementar les seves propostes i polítiques.

Així, en l’acte d’aquest divendres, Babord vol donar respostes a aquestes preguntes: “Quins valors ens impulsen? Què ha passat des que vam iniciar aquesta travessia? En què hem pogut incidir?”

L’Espai Galbany està ubicat al carrer Sant  Roc, 2