Aquest divendres a Mataró, VII edició de la Jornada “Alimenta el teu Negoci”

Divendres 26 de novembre tindrà lloc al Tecnocampus de Mataró, des de les 9’30h del matí, la VII edició de la Jornada “Alimenta el teu Negoci”, organitzada per Dóna’t un Impuls, l’associació sense ànim de lucre que ofereix suport per enfortir i impulsar negocis liderats per a dones del Maresme i província de Barcelona. 

 Amb el títol “Alimenta la teva positivitat”, “l’Alimenta el teu Negoci 2021 torna a la seva modalitat presencial, seguint totes les mesures sanitàries per la covid-19. En els parlaments inaugurals es comptarà amb l’alcalde de Mataró, David Bote, la Diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació, Eva Menor, i la presidenta de Dóna’t un Impuls, Anna de Quirós. 

L’objectiu d’aquesta jornada és  reforçar l’actitud positiva de les associades, com a pilar bàsic i imprescindible per a la salut dels negocis. Amb aquest objectiu s’ha convidat com a primer plat a Xavier Marcet, expert en innovació i optimista nat, per tal que  ajudi a detectar oportunitats, i  orienti sobre què s’ha de transformar, aprendre i desaprendre, per a assolir un millor lideratge empresarial. I d’altra banda a les postres. Laura Chica, com a desenvolupadora de talent, ajudarà amb tècniques clares per adaptar i superar els reptes. La jornada també comptarà amb un segon plat més pràctic, de la mà de dues consultores sòcies, l’Elisenda Porras i l’Elvira Garcia, que conduiran un taller on les assistents podran dur a terme un exercici d’autodiagnosi de les seves habilitats i competències al capdavant dels seus negocis, per tal d’identificar tant allò que els funciona bé a les seves empreses com aquelles palanques que caldria potenciar.

Des de l’organització han explicat que serà una jornada constructiva i alentadora, per accelerar la tornada a la normalitat.

Es tracta d’una jornada d’assistència gratuïta, adreçada a sòcies i no sòcies de l’entitat.

 Més informació aquí