Aquest divendres, a les 7 de la tarda, recepció a les gimnastes de l’AGAV

AGAV IMG_2910L’Ajuntament farà una recepció aquest divendres 24 de juliol a les set gimnastes de l’Associació de Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar (AGAV) que han participat al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística femenina, disputat a Càceres, aconseguint diferents títols en equips i en individuals.

L’equip juvenil de l’AGAV format per Noa Maña, Alexia Sentias, Maia Impellitieri i Adriana Laguna es va proclamar subcampió d’Espanya per equips. A nivell individual, Maia Impellitieri es va convertir en subcampiona d’Espanya en la categoria de nivell 2, obtenint medalla de plata a l’aparell de paral•leles asimètriques i medalla d’or a la barra d’equilibris, i Alexia Sentias, campiona d’Espanya en la seva categoria de nivell 3, on també es va fer amb la medalla de plata a l’aparell de paral•leles. D’altra banda, Adriana Laguna va obtenir una meritòria quarta plaça a la general i una medalla de plata a l’aparell de paral•leles. Les tres gimnastes més veteranes de l’equip, Laia Rabassa, Laia Boixet i Marina Roig, també van fer una bona actuació a la competició.

La recepció, que estava inicialment prevista per a les 8 del vespre, es realitzarà a les 7 de la tarda, a la sala de sessions de l’Ajuntament i comptarà amb la presència de l’alcalde, Damià del Clot, del regidor d’Esports, Àngel Font i del president de la Federació Catalana de Gimnàstica Artística, Xavier March.