Aquest divendres a la nit, nova actuació del tractament fitosanitari a l’arbrat públic

L’empresa encarregada del manteniment de l’arbrat públic, Espais Verds del Vallès, farà la nit d’aquest divendres 31 de maig al dissabte 1 de juny una nova actuació del tractament fitosanitari a l’arbrat, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir.

Es durà a terme als 291 exemplars de l’espècie Tilia tomentosa dels següents carrers: Colom (del núm. 100-48, 48-20, 20-1), Narcís Monturiol (del núm. 143 al 223), Maria Vidal (del núm. 124 al 81 i del 81 al 57), Sant Jeroni, Mn. Pere Ribot, can Jorba i zona esportiva, Concepció, Rosari i Lluís Guardiola.

El tractament es realitzarà amb sabó potàssic, producte ecològic, biodegradable i no tòxic. Com a recomanació, s’aconsella no apropar-se a l’equip de treball mentre estan fent el tractament.

L’empresa Espais Verd del Vallès ha col·locat cartells de prohibit aparcar a tots els carrers afectats pel tractament. Des de l’Ajuntament, es demana a la ciutadania que es respecti la prohibició d’aparcar per facilitar les tasques que es realitzaran.