Aquest diumenge tret de sortida al 1r cicle de concerts en acústic a can Jorba

Acústics a can JorbaLa Regidoria de Joventut posa en marxa el primer cicle de concerts en acústic per promoure la música de joves artistes. Can Jorba és l’escenari d’aquesta proposta que consisteix en 4 concerts, un diumenge al mes, de març a juny.

El cicle, contemplat dins del Pla Local de Joventut, s’estrena aquest diumenge 15 de març amb la música d’Angie & The Honkey Hotties. L’Àngela Paez (veu) i en Dani Hdz (guitarra) s’aproparan a la música negra a través d’una barreja de temes clàssics i contemporanis de R&B i soul. El següent concert serà el 12 d’abril amb l’actuació de Bernat Casares Trio, amb en Bernat Casares (piano), Peru Peñafiel (contrabaix) i Luis Miranda (bateria) fent un recorregut per la història del jazz. El 10 de maig serà el torn de Quartet Medici, tres violins i una viola, amb un repertori centrat en bandes sonores, preludi del taller de BSO que es vol iniciar a can Jorba a partir del maig. El 14 de juny el cicle el tancarà La Cris(is) i la Guadaloope, convidant a un viatge per músiques populars de tots els temps i composicions pròpies. El mateix dia hi haurà l’actuació de l’artista local Ivette Villà acompanyada pel també vilassarenc Ignasi Caballé.

Tots els concerts es fan a les 7 de la tarda, són gratuïts i oberts a tothom. Els acústics busquen la proximitat i el feedback entre els músics i el públic.