Aquest diumenge, reunió informativa sobre el futur del Cívic del Passeig

Aquest diumenge 22 de maig, l’Ajuntament explicarà la situació actual de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran en una reunió informativa que tindrà lloc a les 12 del migdia. Amb aquesta reunió, el consistori pretén exposar quina ha estat la feina feta en els últims quatre mesos i mig; impulsar la formació d’una nova junta que lideri l’Associació i obrir el debat sobre les vies de futur que s’obren per a la seva gestió i sobre el model de centre cívic que es vol per al municipi.

Cal recordar que la junta de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran va presentar la seva dimissió en l’assemblea extraordinària celebrada el passat 12 de desembre i que un grup de socis i sòcies es va comprometre a treballar de manera intensa amb la Regidoria de Gent Gran amb el propòsit d’assegurar la continuïtat d’aquesta entitat.

El Centre Cívic del Passeig està situat al Camí Ral, número 19, i l’entrada a la reunió d’aquest diumenge, oberta a totes les persones interessades, es farà pel pati del cumu de les noies.