Aquest diumenge, reduir, reciclar i reutilitzar al Veral de l’Ocata

Primera edició de 2020 de la Festa de les 3R que ja ha aconseguit instaurar la tradició del mercat de segona mà a Vilassar de Mar. Tot un clàssic, aquest diumenge, per reciclar, reduir i reutilitzar. Paradetes al Veral de l’Ocata amb una novetat. Part dels beneficis aniran destinats a dues ong’s. Open Arms i SOS Nepal.

Al Veral de l’Ocata i, sempre que estigui en bon estat, es pot vendre de tot menys plantes, animals i menjar, com apunta la responsable Marta Monràs. De moment, ja hi ha 12 parades inscrites. En la darrera edició es va arribar a les 17. Xifra que la Marta Monràs considera que, com a mínim, s’igualarà aquest diumenge.

Per posar la teva parada, fer espai a casa i guanyar uns calerons cal enviar un correu electrònic a veralocata@gmail.com o trucar al 638 568 564. Com sempre, música i animació de qualitat, a càrrec d’Enric Neddermann, per amenitzar un diumenge que tot fa indicar que serà assolellat. Diumenge, al Veral de l’Ocata des de les 10 del matí fins a dos quarts de tres de la tarda.