Aquest diumenge, Festival de Gimnàstica Artística d’AGAV

Aquest diumenge 19 de juny, des de dos quarts d’11 del matí  fins a les 2 de la tarda, l’AGAV (l’Agrupació de Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar) celebra al pavelló de la Bòbila el seu Festival de Gimnàstica. A banda de lloar la tasca que fa la gran família del club al nostre municipi, enguany, es clou temporada dedicant el certamen a “La Pau al Món”. Es farà homenatge, a l’esportista de club Valeria Osipova, que és ucraïnesa i ho està passant especialment malament per la guerra que es viu al seu país.

Eva Quirant, presidenta de l’AGAV, detalla que el Festival de diumenge està pensat com una gran festa amb un record molt especial per a la gimnasta del club Valeria Osipova, que vindrà des del lloc on viu ara i està refugiada, Alemanya, fins a Vilassar de Mar.

No es recollirà material per Ucraïna. És, com explica Quirant, un acte festiu en el qual es vol reivindicar la Pau al Món amb diferents balls dedicats a diversos països, com a homenatge a Valeria Osipova, que fa molts anys que forma part de l’AGAV, per encoratjar-la davant del molt dur moment que ella i la seva família estan vivint.

Les 140 gimnastes que, actualment, conformen la plantilla de l’AGAV, i per les obres que s’estan fent a la coberta de casa seva, del Pavelló Paco Martin, faran la cloenda a la Bòbila. Això sí; en dos torns

Quirant, que va ser gimnasta i entrenadora olímpica, de fet va ser als Jocs d’Atenes 2004 amb les vilassarenques Mònica Mesalles i Tània Gener, celebra el bon estat de la pedrera de l’AGAV malgrat els problemes sanitaris dels 2 darrers anys.

L’AGAV tanca temporada a la Tercera Divisió Nacional. Afronten nova etapa amb molta il·lusió i amb gimnastes molt joves.