Aquest diumenge, “Estaciones porteñas amb violí solista” a la Sala Carrau

Diumenge, 3 març, a les 6 de la tarda, a la Sala Maria Roser Carrau, arribarà l’espectacle musical “Estaciones porteñas amb violí solista” a càrrec de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat amb la violinista Inés Issel.

Es tracta d’un conjunt de quatre composicions de tango del músic i compositor Astor Piazzola que originàriament les va concebre i va tractar com a composicions diferents en lloc d’una suite. La suite “Emocions porteñas”,  que ell mateix defineix com a música contemporània de Buenos Aires, descriu la impressió que li produeix aquesta ciutat en les diferents estacions de l’any.

Piazzola va arribar a interpretar-les en conjunt ocasionalment. Són peces que van ser escrites per a un quintet: violí, piano, guitarra, contrabaix i bandoneó.

Josep Ferré, director escènic de l’orquestra, ha destacat que Piazzola és un músic fonamental en la història del tango, ja que va renovar i va fer evolucionar aquest gènere musical. Ha explicat que fa molt de temps que estan preparant aquest concert.

També ha destacat que estan molt contents de compartir escenari amb Inés Issel, violinista que té un talent i una vàlua artística extraordinaris:.

IAquest acte està organitzat per l’Ajuntament de Vilassar de Mar

El preu de l’entrada anticipada en línia (fins a 24 h abans): 14 €, el mateix dia, en línia o a taquilla amb targeta: 16 €.