Aquest diumenge, el Club Taekwondo Vilassar, al Campionat de Catalunya de Poomsae

Aquest diumenge, el Club Taekwondo Vilassar té una important cita al calendari, al Campionat de Catalunya de Poomsae al pavelló de la Mar Bella de Barcelona. Hi participaran la Nerea López i l’Alexandra Godoy.

Aquest club de casa nostra passa per un molt bon moment esportiu. El passat 5 de desembre cinc dels vuit esportistes que es van desplaçar al Campionat d’Espanya de Poomsae van arribar a la final, i van ser sotscampions estatals amb les seves categories.

El Poomsae és una modalitat del taekwondo que consisteix en una combinació de defenses i atacs contra rivals imaginaris. Disciplina, per cert, que se li dona la mar de bé als membres de Club Taekwondo Vilassar. Per primera vegada, deu esportistes van anar al campionat estatal, que es va celebrar a la localitat valenciana de La Núcia i vuit van assolir les finals. Un èxit sense precedents.

A més, recollint medalles cap a Vilassar de Mar, també, per primer cop en aquesta disciplina que no és de combat.

La vilassarenca Noor Lemallem es va proclamar sots campiona d’Espanya, a només una dècima de la campiona.

Per la seva banda, Nerea López, que aquest diumenge serà al Campionat de Catalunya, també va aconseguir convertir-se en sots campiona estatal, a 0,3 dècimes de la guanyadora.

I de la plata, passem al bronze. La parella formada per Brandon Rubi i Noor Lemallem va aconseguir un bronze fent una actuació perfecta i molt sincronitzada.

Des del club TaekWondo Vilassar subratllen que estan molt orgullosos i contents pels grans resultats obtinguts. I és que, de fet, comencen a recollir resultats, tot i que fa molt poc que practiquen aquesta modalitat.

 

Noor Lemallen                                                      Nerea López                                                            Noor Lemallen i Brandom Rubi