Aquest diumenge, concert del centenari de la Unió Esportiva Vilassar

Què millor que tancar el Centenari de la Unió Esportiva Vilassar que amb un concert líric? Un concert de música clàssica, en directe, aquest diumenge 7 de juliol, a les 8 del vespre, a l’Escola Pérez Sala. Escoltarem la Quinta Voce, grup musical format per cinc membres del Cor del Gran Teatre del Liceu, amb la intervenció de la soprano vilassarenca Rosa Mateu. Ho hem interpretat des del “Parlant de tot”, el nostre matinal. Han aprofitat per anunciar sorpreses. Escolta l’entrevista a Rosa Mateu, David López (mànager de La Quinta Voce), Josep Lluís Moreno (cantant de La Quinta Voce) i Toni Lloret (en representació de la Comissió del Centenari de la UE Vilassar)

Josep Lluís Moreno és una de les veus masculines de la Quinta Voce, ha anunciat que faran un ampli repertori, des dels clàssics de l’òpera als boleros.

La reconeguda soprano vilassarenca Rosa Mateu és el primer cop que coincidirà, dalt de l’escenari, amb aquest grup líric. Mateu farà una interpretació en solitari.

S’enfronten a un escenari a l’aire lliure. Per tant, com apunta David López, el mànager del grup, l’equip de so és fonamental. Ha recordat que, en els micros de diadema, si bufa el vent, ha d’estar molt ben equalitzat per evitar que les condicions meteorològiques afectin el so.   

Tindrem, diumenge, aquest concert per tancar els actes del Centenari de la UE Vilassar, gràcies a la intervenció d’un dels membres de la comissió, en Toni Lloret que, amb el seu germà Vicenç, van veure en directe la Quinta Voce i van apostar per dur-los a Vilassar de Mar en una efemèride tan especial, un concert en el qual ens espera una sorpresa. La participació d‘un músic de renom, la identitat del qual es neguen a revelar

Diumenge, doncs, al Pérez Sala farem un viatge musical pensat per a tots els públics.

Rosa Mateu apunta que, per a iniciar-nos en el món de l’òpera seria bo, d’entrada, apostar per les “Noces de Figaro” o “La Flauta Màgica”. Per tant, classe magistral didàctica al Pérez Sala. Valgui el joc de paraules

Rosa Mateu ha subratllat que el directe atrapa, la vibració de la veu i dels instruments enganxa, t’obre en canal i ningú surt igual després d’haver escoltat un concert en directe.  

Hem finalitzat la notícia escoltant un fragment del “Nessum Dorma”, l’òpera de Giacomo Puccini i el seu “Vincero”, ideal per a un equip de futbol, ideal per a la Unió Esportiva Vilassar. Que ningú dormi. “Nessum Dorma”