Aquest diumenge (7-O) es talla la N-II per la disputa de l’Ironman de Calella

Aquest diumenge, la N-II restarà tallada al trànsit rondat des de dos quarts de vuit del matí a dos quarts de sis de la tarda en motiu de la disputa del popular Ironman de Calellla. Una prova en la qual els atletes participants combinen natació, cursa i bicicleta. Recordar que l’autopista C-32 serà gratuïta pels usuaris que es dirigeixin a les poblacions afectades per l’Ironman.

La prova de bicicleta és la que afectarà el trànsit al nostre municipi. Els atletes faran un recorregut  de dues voltes entre la localitat de Calella i de Montgat. Per això, aquest diumenge, es tallarà aquesta via des de primera hora del matí, des de dos quarts de vuit, fins a dos quarts de sis de la tarda; que és quan l’organització preveu que passi el darrer participant.

Durant la restricció del trànsit a la N-II, el Camí del Mig o la C-32 seran l’alternativa per als vehicles. Cal recordar que, com sempre, la circulació per l’autopista serà gratuïta per als usuaris que es dirigeixin a alguna de les poblacions afectades per la prova esportiva.

A Vilassar de Mar, els carrers d’accés en sentit únic a la N-II, que quedaran sense sortida per la prova, s’habilitaran per ser utilitzats en doble sentit fins a la cruïlla més propera i amb les degudes precaucions.