Aquest diumenge, 21ena Calçotada Independentista, organitzada per Jovent Republicà i ERC

21ena edició, ja, de la Calçotada independentista de Vilassar de Mar. La cita serà aquest diumenge, a la plaça del Círcol, amb un perfil continuista. Parlaments a partir d’un quart de dues de la tarda i, després, calçotada adaptada a opcions veganes. Compte perquè aquest dijous tanquen inscripcions. Esperen unes 150 persones

Hem parlat, en representació de l’organització, amb Miquel Ortiz, membre del Jovent Republicà del Maresme i del Baix Besòs.

Ens ha presentat quins seran els ponents que intervindran a partir d’un quart de 2 de la tarda, mentre es couen els calçots. Seran Pol Baldomà, portaveu de Jovent Republicà, Juli Fernàndez, secretari nacional adjunt a l’executiva nacional d’ERC i diputat al Parlament de Catalunya i Marta Rovira, presidenta de la secció local d’ERC i regidora de Cultura, Planificació Municipal i Agricultura a l’Ajuntament de la nostra localitat.    

Després, tots entaulats. A les 2 de la tarda, s’iniciarà el dinar, la calçotada, amb aperitiu, calçots, botifarra, hamburguesa amb opció vegana, aigua, vi, postres i cafè. A un preu de 15 euros i amb sorteig posterior de diversos premis, com rams de flors, paneres, marxandatge de Jovent Republicà i lots de calçots.

Per assistir-hi, cal fer reserva prèvia, a través del correu electrònic calcotadavilassardemar@gmail.com, indicant nom i cognom, i si es desitja opció vegana.

L’objectiu és arribar a les 150 persones que, any rere any, aplega el Jovent Republicà a la tradicional Calçotada Independentista.