Aquest diumenge, 16a Fira d’Artesania amb parades i tallers d’oficis

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vilassar de Mar proposa aquest diumenge 18 de març una nova edició de la Fira d’Artesania amb 30 parades de mestres artesans i una àmplia diversitat de productes on triar. La fira obrirà al públic al matí, de 9.30 a 14.30 h, amb parades distribuïdes entre la plaça de l’Ajuntament i el carrer Sant Pau.

Promocionar l’artesania i mostrar productes de mestres artesans, gaudint dels diferents tallers demostratius d’oficis adreçats al públic infantil, són alguns dels objectius que persegueix la fira des dels seus inicis. En aquesta setzena edició hi haurà 14 parades d’artesania alimentària (ratafia, embotits, formatges, cervesa, melmelades, neules, pa, olives, xurros, coques…) i 16 parades d’artesania variada (bijuteria, encens, il·lustracions, lavanda, sabó, fusta…) així com tallers per a nens i nenes de totes les edats: taller de papiroflèxia, joguines de fusta, terrissa, macramé, filat de llana, i un per trasplantar planta aromàtica.

Les tres floristes del municipi, de manera conjunta, impartiran un taller per ensenyar als infants com trasplantar una planta a un test més gran perquè aquesta pugui créixer. Els nens i nenes veuran quin és el procés a seguir i finalment es podran endur a casa la planta, que no només servirà per guarnir sinó també per cuinar. El taller es durà a terme d’11 a 13 h, a la plaça de l’Ajuntament. L’objectiu del taller, emmarcat en el programa VilesFlorides, és transmetre als infants la necessitat de ser curosos amb l’entorn i ampliar el coneixement de les diferents varietats de plantes cultivades al poble, per així promocionar de manera directa el sector local.

 

Leave a Reply